Franţa - Insulele Feroe, scor 5-0, în preliminariile CM-2010

Reprezentativa Franţei a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), naţionala Insulelor Feroe, în grupa a 7-a a preliminariilor CM-2010, din care face parte şi reprezentativa României, informează fifa.com.

54 afișări
Imaginea articolului Franţa - Insulele Feroe, scor 5-0, în preliminariile CM-2010

Franţa - Insulele Feroe, scor 5-0, în preliminariile CM-2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile gazdelor au fost marcate de Gignac '34, '39, Gallas '52, Anelka '86 şi Benzema '88.

Tehnicianul francez Raymond Domenech a contat pe următorii jucători: Mandanda - Sagna, Abidal, Gallas, Evra - Govou (Malouda '62), L. Diarra, Toulalan (Sissoko '62) - T. Henry, Gignac (Benzema '73), Anelka.

Antrenorul oaspeţilor, Brian Kerr, a folosit următoarea formulă de joc: Mikkelsen - E. Bo, R. Jacobsen (A. Olsen '80), Benjaminsen, Gregersen - Davidsen S. Olsen (B. Olsen '89), J. Petersen (Tor Naes '64) - A. Danielsen, C. Jacobsen, B. Lokin.

Centralul polonez Robert Malek a suferit o accidentare, cu un sfert de oră înainte de finalul jocului, determinând o scurtă întrerupere a partidei Franţa-Insulele Feroe, disputată la Guingamp, înainte de a fi înlocuit de al patrulea arbitru. Arbitrul Pawel Gil a fost cel care a condus partida după ieşirea lui Malik, din minutul 74.

În urma acestui rezultat, naţionala Franţei şi-a asigurat locul la barajul de calificare pentru CM-2010. Având un total de 18 puncte, elevii conduşi de Domenech se află, pe locul secund al grupei a şaptea, la patru puncte distanţă de naţionala Austriei (locul 3), cu doar un meci rămas de jucat până la finalul preliminariilor, şi nu mai pot ajunge reprezentativa Serbiei, care este lider, cu 22 de puncte, şi csre şi-a asigurat prezenţa în Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici