Franţa şi Australia s-au calificat în sferturile CM de rugby

Echipele Franţei, Angliei şi Australiei s-au alăturat reprezentativelor Noii Zeelande şi Africii de Sud în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de rugby, în urma rezultatelor înregistrate în meciurile disputate, sâmbătă, în faza grupelor competiţiei.

74 afișări
Imaginea articolului Franţa şi Australia s-au calificat în sferturile CM de rugby

Franţa şi Australia s-au calificat în sferturile CM de rugby (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În primul meci al zilei, Australia a învins, cu scorul de 68-22, selecţionata Rusiei, în grupa C a Cupei Mondiale, obţinând astfel calificarea în sferturi.

Franţa a acces în sferturi în ciuda înfrângerii, cu scorul de 14-19, din meciul cu Tonga, contând pentru grupa A a competiţiei din Noua Zeelandă, iar Anglia s-a calificat după ce a învins, cu 16-12, selecţionata Scoţiei, în grupa B.

Pentru ultimele trei locuri în sferturi luptă, duminică, Argentina, care trebuie să învingă Georgia pentru a se clasa pe locul 2 în grupa B, din care a făcut parte şi România; Ţara Galilor, care trebuie să treacă de Fiji în grupa D, şi Irlanda şi Italia, care vor concura pentru locul 2 în grupa C.

Meciurile din sferturile de finală vor avea loc în zilele de 8-9 octombrie, iar semifinalele sunt programate pe 15 şi 16 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici