Franţa vrea să ceară excluderea Rusiei de la Cupa Mondială de fotbal Qatar 2022. Polonia nu vrea să intre pe teren la meciul de baraj

Rusia a pierdut organizarea finalei Ligii Campionilor la fotbal, programată iniţial la St. Petersburg, dar mutată între timp la Paris, iar acum riscă să nu poată ajunge la viitoarea ediţie a Cupei Mondiale.

1174 afișări
Imaginea articolului Franţa vrea să ceară excluderea Rusiei de la Cupa Mondială de fotbal Qatar 2022. Polonia nu vrea să intre pe teren la meciul de baraj

Robert Lewandowski, Polonia, cu banderola Ucrainei la ultimul meci din campionatul Germaniei jucat cu echipa de club, Bayern Munchen

Franţa este pregătită să ceară excluderea Rusiei de la următoarea Cupă Mondială de fotbal. Asta a declarat Noël Le Graët, preşedintele federaţiei franceze de fotbal (FFF), în timpul unui interviu acordat Le Parisien.

Federaţia Franceză de Fotbal este pregătită să discute, după începerea războiului din Ucraina, o posibilă reacţie în cazul unei cereri simbolice de excludere a naţionalei ruse (care va trebui să joace play-off-ul de calificare pe 24 şi oe 28 martie) pentru următoarea Cupă Mondială, organizată în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie 2022 în Qatar.

Rusia are meci cu Polonia în baraj, dar Robert Lewandowski, care sâmbătă a purtat banderola Ucrainei la echipa lui de club, Bayern Munchen, a declarat că nu vrea să intre pe teren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici