Fratele lui Ribeiro Moraes, Bruno, a semnat un contract pe doi ani cu Gloria Bistriţa

Atacantul brazilian Bruno Dos Santos Moraes (26 de ani), fratele mai mare al lui Ribeiro Moraes Junior, a semnat un angajament pe doi ani cu ACF Gloria 1922 Bistriţa.

26 afișări
Imaginea articolului Fratele lui Ribeiro Moraes, Bruno, a semnat un contract pe doi ani cu Gloria Bistriţa

Fratele lui Ribeiro Moraes, Bruno, a semnat un contract pe doi ani cu Gloria Bistriţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Vreau să joc cât mai mult, să fac treabă bună în Liga I. Sigur, fiind atacant, îmi doresc să înscriu de cât mai multe ori. Sunt foarte fericit că voi evolua în aceeaşi echipă cu fratele meu, este o experienţă nouă şi interesantă pentru mine. Ne cunoaştem bine, vreau să ne ajutăm reciproc şi împreună să ajutăm Gloria. Până acum, n-am mai evoluat împreună în fotbalul profesionist, el este şi mai tânăr decât mine. Nu m-am gândit vreodată că vom ajunge să jucăm împreună, fotbalul este complex, sunt multe echipe de club, dar sunt foarte bucuros că s-a întâmplat aşa", a declarat Bruno Moraes pentru site-ul oficial al clubului Gloria Bistriţa.

La rândul său, preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu, s-a declarat mulţumit de acest transfer. "Pot spune că am dat o lovitură de imagine. Sper ca acest cuplu, Bruno-Junior, să fie revelaţia campionatului, să fie cel mai tare atac din ţară. Ambii sunt bătăioşi, au o tehnică bună şi calităţi fizice remarcabile", a declarat Pădureanu.

Bruno Dos Santos Moraes a jucat la FC Santos (2002-2003), FC Porto (2003-2004, 2005-2008), Vitoria Setubal (2004-2005, 2008-2009), Rio Ave (2009-2010). Are în palmares Liga Campionilor (2004), două titluri (2004, 2007) şi o Cupă a Portugaliei (2005), toate cu FC Porto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici