Freiburg a promovat în primul eşalon în Germania

Formaţia Freiburg şi-a asigurat revenirea în prima ligă germană, după patru ani de absenţă, datorită victoriei, cu scorul de 5-2, din meciul cu echipa Koblenz, disputat duminică, în etapa a XXXI-a a eşalonului secund, informează AFP.

4 afișări

Cu trei etape înainte de finalul campionatului, Freiburg are 64 de puncte, în timp ce a patra clasată, Furth, are 52.

Formaţia Freiburg, aflată în fruntea clasamentului ligii secunde germane din etapa a XVIII-a, nu a ocupat în acest sezon nicio poziţie sub locul trei.

Freiburg a jucat în Bundesliga în perioada 1993-2005, cea mai bună clasare a sa în acest interval fiind locul 3, în sezonul 1994/1995.

Pentru terminarea campionatului pe locul doi în eşalonul secund, ceea ce ar duce promovarea directă în Bundesliga, sunt favorite Mainz (54 de puncte), Nurnerg (53 puncte), Furth (52 puncte) şi Kaiserslautern (52 puncte).

Echipa care va termina sezonul pe locul 3 va disputa un meci cu ocupanta poziţiei 16 în Bundesliga, pentru a obţine accederea în primul eşalon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici