FRF a anunţat sancţiunile pentru meciul UTA Arad şi Daco Getica Bucureşti, suspectat a fi trucat

Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal a decis în şedinţa de miercuri sancţiunile pentru jucătorii şi oficialii care au participat la partida UTA Arad - Daco-Getica Bucureşti, din 2019, încheiată cu scorul de 6-0, suspectată de a fi fost trucată.

469 afișări
Imaginea articolului FRF a anunţat sancţiunile pentru meciul UTA Arad şi Daco Getica Bucureşti, suspectat a fi trucat

FRF a anunţat sancţiunile pentru meciului UTA Arad şi Daco Getica Bucureşti, suspectat a fi trucat

În urma finalizării anchetei asupra meciului dintre UTA Arad şi Daco-Getica Bucureşti, Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a anunţat sancţiunile decise.

Astfel, fotbaliştii suspendaţi şi amendaţi sunt Gabriel Răducan şi Marius Tudorică, 3 luni şi penalitate sportivă de 15.000 lei, precum şi Liviu Gheorghe şi Raphael Stănescu, suspendaţi pentru două luni şi amendaţi cu 10.000 lei.

Cea mai dură măsur i-a fost aplicată fostului fotbalist Alin Stoica, constând în interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal şi interzicerea accesului pe orice stadion pentru o perioada 2 ani şi penalitate sportivă de 200.000 lei.

Aceaşi comisie a mai dictat măsura suspendarii pentru 6 luni si penalitate sportiva de 30.000 lei pentru Andrei Voineag şi avertisment si penalitate sportiva de 10.000 lei pentru Marius Baciu, fost antrenor la Daco-Getica, şi pentru fostul fotbalist Sorin Bucuroaia, secundul lui Baciu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici