FRF a lansat contul oficial de Facebook al echipei naţionale de fotbal a României

Federaţia Română de Fotbal a lansat, marţi, contul oficial de Facebook al echipei naţionale a României, prin intermediul căruia suporterii vor putea afla informaţii despre prima reprezentativă şi vor avea posibilitatea de a participa la concursuri cu premii.

192 afișări
Imaginea articolului FRF a lansat contul oficial de Facebook al echipei naţionale de fotbal a României

FRF a lansat contul oficial de Facebook al echipei naţională de fotbal a României (Imagine: Facebook)

"Începând de astăzi (n.r. - marţi), fanii echipei naţionale a României vor putea fi conectaţi în timp real cu toate evenimentele din jurul echipei naţionale şi a acţiunilor tricolorilor prin intermediul paginii oficiale de Facebook. Pagina poate fi accesată la adresa https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial şi, pe lângă cele mai noi informaţii despre jucătorii naţionalei şi partidele pe care le dispută aceştia, va găzdui şi diferite concursuri cu premii pentru toţi suporterii echipei naţionale", se menţionează pe site-ul oficial al FRF.

Contul de Facebook al reprezentativei conduse de Victor Piţurcă are la câteva ore de la lansare 178 de aprecieri din partea suporterilor, dar şi a trei jucători, Ciprian Marica, Florin Maxim şi Gabriel Torje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici