FRF a publicat lista cu stranierii convocaţi pentru meciurile din Liga Naţiunilor

FRF a publicat lista definitivă cu stranierii care vor lua parte la a doua acţiune din Liga Naţiunilor împotriva Lituaniei, din deplasare, şi Serbiei, de pe teren propriu. Pe listă se regăseşte un nume surpriză, Gabriel Tamaş.

500 afișări
Imaginea articolului FRF a publicat lista cu stranierii convocaţi pentru meciurile din Liga Naţiunilor

FRF a publicat lista cu stranierii convocaţi pentru meciurile din Liga Naţiunilor

Cosmin Contra a convocat 16 stranieri pentru acţiunea din Liga Naţiunilor (pe 11 octombrie cu Lituania, iar pe 14 cotombrie cu Serbia). Surpriza pregătită de selecţioner este convocarea lui Tamaş. La prima vedere, decizia pare că a fost luată din pricina accidentărilor cu care se confruntă fundaşii luaţi până acum în lot.

Lista stranierilor:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (FC Nantes, 53/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Florin Niţă (Sparta Praga, 2/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0)

Fundaşi: Cristian Săpunaru (Kayserispor, 29/0), Alin Toşca (PAOK Salonic, 13/0), Gabriel Tamaş (Hapoel Haifa, 65/3)

Mijlocaşi: Răzvan Marin (Standard Liege, 12/1), Adrian Stoian (Crotone, 2/0), Paul Anton (Krylia Sovetov, 5/0), Alexandru Chipciu (Sparta Praga, 37/4), Dorin Rotariu (AZ Alkmaar, 7/1), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 24/9), Constantin Budescu (Al-Shabab, 12/5), Alexandru Maxim (Mainz, 30/2)

Atacant: Claudiu Keşeru (Ludogoreţ, 25/6)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici