FRF a renunţat la două comisii

Membrii Adunării Generale a Federaţiei Române de Fotbal au votat, în cadrul şedinţei de luni, pentru renunţarea la Comisia pentru Statutul Jucătorului şi la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, două dintre cele cinci comisii jurisdicţionale, începând cu sezonul 2009-2010.

17 afișări
Imaginea articolului FRF a renunţat la două comisii

FRF a renunţat la două comisii

Astfel, începând cu sezonul viitor, vor funcţiona doar Comisia de Disciplină, Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor şi Comisia de Recurs.

Preşedintele FRF a menţionat faptul că toate cele trei comisii se vor afla începând cu sezonul viitor în subordinea Ligii Profesionistre de Fotbal. "Începând cu data de 1 iunie, când va fi semnată noua convenţie cu LPF, pentru sezonul 2009-2010, cele trei comisii vor trece la LPF, urmând ca membrii acestora să fie numiţi de FRF", a declarat Sandu.

La Adunarea Generală Ordinară a FRF, care are loc la Casa Fotbalului, din 296 de mebrii afiliaţi, sunt prezenţi 207, pentru cvorum fiind suficient un număr de 186.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici