FRF a stabilit componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi a sferturilor Cupei României

Federaţia Română de Fotbal a stabilit componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României, ediţia 2015-2016, care va avea loc, joi, de la ora 11.00, la Casa Fotbalului.

378 afișări
Imaginea articolului FRF a stabilit componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi a sferturilor Cupei României

FRF a stabilit componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi a sferturilor Cupei României

Conform site-ului oficial al FRF, cele opt echipe calificate au fost împărţite în două urne:

Urna A: FC Steaua, ASA Târgu Mureş, CFR Cluj, Astra Giurgiu.

Urna B: FC Dinamo, CSMS Iaşi, FC Viitorul, ACS Poli Timişoara.

Partidele din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care meciurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării (conform art.30.6.1 din ROAF).

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă (conform art.30.9 din ROAF).

În cazul jocurilor desfăşurate într-o singură manşă, pe terenul uneia dintre echipe, cheltuielile se efectuează de clubul organizator, iar după scăderea cheltuielilor de organizare, suma rămasă se va repartiza fiecărei echipe în proporţie de 50 la sută din beneficiul net. Dacă din încasări nu rezultă beneficiu, fiecare club va suporta în mod egal acoperirea cheltuielilor. Beneficiul fiecărei echipe va fi achitat în termen de cel mult 15 zile de la data disputării jocului.

Partidele din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României se vor disputa în zilele de 15, 16 şi 17 decembrie, programul urmând a fi comunicat ulterior de FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici