FRF: Comitetul Executiv nu are nicio competenţă în ceea ce priveşte procesul de licenţiere a cluburilor

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal nu are nicio competenţă în ceea ce priveşte procesul de licenţiere a cluburilor, unul independent, acesta fiind încheiat la nivelul Ligii I, informează forul fotbalistic, sâmbătă, pe site-ul oficial.

158 afișări
Imaginea articolului FRF: Comitetul Executiv nu are nicio competenţă în ceea ce priveşte procesul de licenţiere a cluburilor

FRF: Comitetul Executiv nu are nicio competenţă în ceea ce priveşte procesul de licenţiere a cluburilor (Imagine: Shutterstock)

"Într-adevăr, forului mai sus menţionat i se poate prezenta, conform Ordinii de Zi, o informare cu privire la procesul de licenţiere încheiat sau având drept tematică procesul de licenţiere în ansamblul său. Atât şi nimic mai mult", se adaugă în comunicatul FRF.

Vicecampioana FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, locul 14, nu au primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I. FC Timişoara nu a primit licenţa pentru datorii la bugetul statului şi faţă de clubul Benfica Lisabona din transferul fundaşului Laszlo Sepsi. Gloria Bistriţa nu a primit licenţa pentru datorii la buget.

În data de 2 iunie, după o şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, preşedintele forului, Mircea Sandu, a spus că LPF poate propune C. Ex. al federaţiei modificarea ROAF astfel încât echipele FC Timişoara şi Gloria Bistriţa să evolueze şi în sezonul viitor în Liga I deşi nu au primit licenţa. Mircea Sandu a precizat că propunerea LPF de modificare a Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) va trebui aprobată de membrii Comitetului Executiv al federaţiei în şedinţa din 20 iunie.

"Până în 20 iunie, liga să-şi facă toate analizele şi poate veni cu o propunere de modificare a regulamentului, dacă Executivul constată şi decide că poate fi cu aplicare imediată... Vom vedea, nu ştiu! Liga poate să spună: «modificaţi ROAF-ul!» Oraşul Timişoara merită în Liga I, dar depinde ce se va decide în Comitetul Executiv", a declarat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici