FRF: Dacă va accepta, Alexandru Deaconu va deveni noul preşedinte al CCA

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat în şedinţa de miercuri ca, în cazul în care va accepta, Alexandru Deaconu să preia funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor rămasă vacantă după demiterea lui Ion Crăciunescu.

200 afișări
Imaginea articolului FRF: Dacă va accepta, Alexandru Deaconu va deveni noul preşedinte al CCA

FRF: Dacă va accepta, Alexandru Deaconu va deveni noul preşedinte al CCA (Imagine: Mircea Rosca / MediafaxFoto)

"Prin vot secret (nouă voturi pentru, un vot împotrivă şi o abţinere), la solicitarea unui număr de 13 cluburi din Liga I, Comitetul Executiv al FRF a hotărât demiterea domnului Ion Crăciunescu din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Cu unanimitate de voturi, Comitetul Executiv a aprobat ca, în cazul că acesta va accepta, domnul Alexandru Deaconu să devină noul preşedinte al CCA", informează site-ul oficial al FRF.

De asemenea, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a fost împuternicit să găsească soluţii şi să propună un manager al CCA de peste hotare, "pe cât posibil un membru al Comisiei de Arbitri a UEFA".

Arbitrul Alexandru Deaconu a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că nu a fost contactat de conducerea Federaţiei Române de Fotbal pentru preluarea funcţiei de preşedinte al CCA. "Eu nu am fost contactat de nimeni de la federaţie. Acum sunt la recuperare şi nu vreau să comentez în niciun fel decizia Comitetului Executiv de azi", a spus Deaconu.

Întrebat dacă este tentat să renunţe la activitatea de arbitru şi să preia funcţia de preşedinte al CCA, Deaconu a răspuns: "Astea sunt discuţii, chiar nu vreau să comentez nimic, deocamdată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici