FRF, dispusă să plătească expertiza acoperişului Arenei Naţionale

FRF a trimis, joi, o adresă oficială către Primăria Municipiului Bucureşti, prin care şi-a oferit disponibilitatea de a acoperi "de îndată şi integral" costurile necesare expertizării mostrelor de material din care a fost realizată copertina ce compune acoperişul Arenei Naţionale.

1414 afișări
Imaginea articolului FRF, dispusă să plătească expertiza acoperişului Arenei Naţionale

FRF, dispusă să plătească expertiza acoperişului Arenei Naţionale (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Federaţia Română de Fotbal precizează, într-un comunicat, că depune în continuare toate eforturile pentru soluţionarea problemei privind acordarea autorizaţiei de funcţionare a Arenei Naţionale din partea Primăriei Municipiului Bucureşti, a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi a autorităţilor responsabile.

"Federaţia Română de Fotbal a comunicat din timp administratorilor arenei, Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti şi, implicit, Primăriei Municipiului Bucureşti, planul de activităţi şi evenimente sportive, inclusiv al jocurilor de pregătire pentru Campionatul European 2016, ce ar urma să se desfăşoare pe acest stadion în următoarea perioadă", menţionează sursa citată.

Meciul amical România – Spania se va disputa pe 27 martie 2016, pe teren propriu, iar varianta de gazdă a disputării partidei agreată de federaţia spaniolă, inclusiv prin vocea jucătorilor campioni europeni, a fost şi este în continuare Arena Naţională din Bucureşti, a adăugat FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici