FRF: Dragomir a fost acord cu adoptarea deciziei depunctării

Site-ul oficial al FRF a precizat, referitor la declaraţia Dumitru Dragomir conform căreia, dacă se va ajunge la depunctări pentru declaraţii, campioana va fi decisă de FRF, că însuşi preşedintele LPF a fost de acord cu decizia depunctării.

12 afișări
Imaginea articolului FRF: Dragomir a fost acord cu adoptarea deciziei depunctării

Site-ul FRF: Dragomir a fost acord cu adoptarea deciziei depunctării

"Însuşi domnul Dragomir, în cadrul şedinţelor Comitetului Executiv al FRF, a fost de acord cu adoptarea acestei decizii. De altfel, iniţiativa introducerii respectivei prevederi regulamentare a aparţinut chiar conducătorilor de cluburi din Liga I, fiind susţinută şi de reprezentanţii acestora în Comitetul Executiv al FRF. În plus, nu FRF sau comisiile ei (care vor aplica regulamentul) ar fi culpabile pentru apariţia unor asemenea situaţii, ci exclusiv conducătorii de cluburi, antrenorii sau jucătorii care ar face declaraţii calomnioase şi jignitoare", se arată în precizarea FRF.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu va fi de acord cu depunctarea echipelor din cauza declaraţiilor conducătorilor de cluburi. "Din punctul de vedere al LPF, campionatul s-a terminat pe hârtie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici