FRF: Nu am negociat şi nici nu vom negocia cu Adrian Mititelu

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, că nu a negociat şi nici nu va negocia cu finanţatorul Adrian Mititelu pe marginea revenirii clubului Universitatea Craiova în competiţie ca urmare a deciziei de luni a Curţii de Apel Bucureşti.

224 afișări
Imaginea articolului FRF: Nu am negociat şi nici nu vom negocia cu Adrian Mititelu

Adrian Mititelu (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Presupusul barter (8 milioane de euro, plus câţiva jucători) propus, chipurile, de FRF domnului Adrian Mititelu nu reprezintă altceva decât o minciună sfruntată. Nu a existat, nu există şi nu va exista nicio negociere între Federaţia Română de Fotbal şi persoana menţionată mai sus. Se cunosc prea bine punctul de vedere al preşedintelui FRF şi hotărârile Adunării Generale a FRF din 14 mai. În rest, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se va pronunţa", se precizează pe site-ul FRF.

Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a grupării conduse de Adrian Mititelu, hotărâtă de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în 20 iulie 2011.

"Instanţa dispune anularea punctului 3, nr. 6, din 2011, în ceea ce priveşte excluderea provizorie dictată de Comitetul Executiv. De asemenea, mai dispune suspendarea până la soluţionarea definitivă a efectelor acestei decizii. Decizia este definitivă şi executorie cu recurs în termen de cinci zile", a anunţat, luni, judecătoarea Diana Bulancea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici