FRF organizează alegeri pentru postul de vicepreşedinte

Comitetul Executiv a programat pentru 2 august Adunarea Generală pentru alegerea vicepreşedintelui FRF reprezentant al fotbalului amator ca urmare a faptului că Vasile Avram, instalat preşedinte al CCA, nu mai poate ocupa această funcţie, informează, vineri, site-ul oficial la federaţiei.

61 afișări

"S-a stabilit ziua de 2 august 2010 drept dată de desfăşurare a Adunărilor Generale pentru alegerea vicepreşedintelui FRF reprezentant al fotbalului amator (domnul Vasile Avram, în calitate de preşedinte al CCA, nemaiputând ocupa şi această funcţie), precum şi a reprezentanţilor Ligii a II-a şi a III-a (prin promovarea în eşaloanele superioare a echipelor ai căror preşedinţi sunt, Voinţa Sibiu şi CFM Universitatea Cluj, domnii Eugen Pârvulescu şi, respectiv, Florian Walter nu mai pot îndeplini rolul evocat) în Comitetul Executiv al FRF, ca urmare a vacantării funcţiilor respective", se arată pe site-ul citat.

Tot la 2 august se va desfăşura tragerea la sorţi a programului competiţional la nivelul Ligilor a II-a şi a III-a, sezonul competiţional 2010-2011.

În cadrul şedinţei de vineri, Comitetului Executiv a aprobat clasamentele finale ale competiţiilor de seniori, organizate de FRF, ediţia 2009-2010 (Cupa României, Campionatul Ligii a II-a, Campionatul Ligii a III-a, Campionatul de fotbal feminin, Cupa României la fotbal feminin, Ligile I şi a II-a la Fotbal în Sală, Cupa României la Fotbal în Sală), precum şi Convenţia anuală dintre FRF şi LPF pentru sezonul competiţional 2010-2011.

Totodată, a fost aprobată componenţa nominală a două comisii jurisdicţionale ale FRF pentru sezonul competiţional 2010-2011. Astfel, Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor este compusă din: preşedinte - Gabriel Manu, membri - Adrian Ion, Andrei Duţu-Buzura, Ionuţ Matei, Florentina Drăghici, Marcelina Gherman şi Ramona Dinu, secretar - Adrian Stângaciu. Comisia de Recurs este alcătuită din: preşedinte - Dorin Silviu Sabău, vicepreşedinte - Elena Stoian, membri - Daniela Lavinia Mândruţă, Marcel Vrabie şi Eduard Poppa, secretar - Adrian Stângaciu

Componenţa Comisiei de Disciplină a FRF va fi stabilită ulterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici