FRF: Problema lui Marica nu e gravă

Directorul general al FRF, Ioan Angelo Lupescu, şi directorul Departamentului Relaţii internaţionale, Florin Prunea, au declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că din informaţiile lor, situaţia atacantului Ciprian Marica, accidentat la antrenament, nu este chiar atât de gravă.

10 afișări
Imaginea articolului FRF: Problema lui Marica nu e gravă

FRF: Problema lui Marica nu e gravă (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu cred că problema lui Marica este chiar aşa gravă, staţi liniştiţi. Nu se mai pot face înlocuiri de jucători în lot", a spus Lupescu.

Directorul Departamentului Relaţii internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, a afirmat că toată lumea aşteaptă rezultatul final al controlului medical la care este supus Marica. "Din câte am înţeles, nu e nimic grav", a spus el.

Atacantul Ciprian Marica s-a lovit la cap la un duel cu Marius Niculae în timpul meciului şcoală de la sfârşitul antrenamentului efectuat doar de jucătorii care nu au fost titulari în partida cu Franţa. Marica a primit îngrijiri medicale de la doctorul echipei naţionale a României, Pompiliu Popescu, şi nu a mai participat la restul şedinţei de pregătire. După zece minute de îngrijiri, atacantul român, însoţit de Pompiliu Popescu, a fost dus cu ambulanţa la spitalul din St. Gallen. Ciprian Marica s-a lovit la cap când mai erau doar câteva minute din "miuţa" programată de antrenorul Victor Piţurcă, la care a participat şi selecţionerul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici