FRF: Vasile Avram nu a fost demis, i s-a încheiat mandatul

Federaţia Română de Fotbal a publicat, miercuri, pe site-ul său oficial, o precizare conform căreia Vasile Avram nu a fost demis din funcţia de preşedinte al CCA, ci i s-a încheiat mandatul la data de 25 ianuarie, odată cu cel al preşedintelui Mircea Sandu.

46 afișări
Imaginea articolului FRF: Vasile Avram nu a fost demis, i s-a încheiat mandatul

FRF: Vasile Avram nu a fost demis, i s-a încheiat mandatul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Conform hotărârii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, mandatul de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, deţinut de domnul Vasile Avram, s-a încheiat odată cu mandatul preşedintelui FRF, la data de 25 ianuarie 2010. În rest, speculaţiile jurnalistice, conform cărora domnul Avram ar fi fost demis (aşa cum am specificat, nici vorbă de demitere, ci de încheiere a mandatului) din cauza, chipurile, presiunii exercitate de unii preşedinţi de cluburi, nu au niciun fundament", se arată pe site.

Mircea Sandu i-a comunicat lui Vasile Avram că nu poate ocupa simultan şi funcţia de preşedinte al CCA şi cea de vicepreşedinte al FRF înainte de Adunarea Generală de luni. "Într-o discuţie ce a avut loc la Casa Fotbalului vineri, 22 ianuarie, preşedintele FRF i-a explicat clar domnului Vasile Avram că, în cazul în care va fi ales vicepreşedinte al FRF, reprezentant al fotbalului amator, el nu va putea îndeplini simultan două funcţii în cadrul activităţii FRF. În condiţiile în care, pe 25 ianuarie, domnul Vasile Avram a devenit vicepreşedinte al FRF, reprezentant al fotbalului amator, mandatul său de preşedinte al CCA, scadent la aceeaşi dată, nu a fost prelungit, aşa cum, repetăm, i se comunicase clar cu trei zile în urmă", se precizează pe site-ul FRF.

Vasile Avram a fost ales, luni, în cadrul Adunării Generale, vicepreşedinte al FRF din partea Asociaţiilor Judeţene de Fotbal, el urmând să facă parte din Comitetul Executiv al federaţiei. Avram ocupa funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor de la 20 august 2009, când l-a înlocuit pe Aron Huzu.

Fostul arbitru internaţional Ioan Igna a fost numit, marţi, de către Comitetul Executiv al FRF, în funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Igna a mai ocupat funcţia de preşedinte interimar al CCA în perioada mai-iunie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici