Fritz îl învinge pe Medvedev într-un meci de un milion de dolari în Arabia Saudită

Taylor Fritz a reuşit o victorie surprinzătoare în faţa lui Daniil Medvedev în mult aşteptatul "meci de un milion de dolari" de la turneul demonstrativ de tenis 2022 Diriyah Tennis Cup din Arabia Saudită.

425 afișări
Imaginea articolului Fritz îl învinge pe Medvedev într-un meci de un milion de dolari în Arabia Saudită

Fritz îl învinge pe Medvedev într-un meci de un milion de dolari în Arabia Saudită

Americanul în vârstă de 25 de ani, care a fost cap de serie numărul patru la Diriyah, a ieşit învingător într-un meci foarte disputat, câştigând cu 7-6(5), 7-6(3) într-o oră şi 52 de minute.

Într-un meci care s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, ambii jucători oferind o prestaţie de înalt nivel, niciunul dintre ei nereuşind să obţină un avantaj semnificativ în faţa celuilalt. Medvedev a avut şase mingi de break în primul set, dar nu a reuşit să convertească niciuna dintre ele, în timp ce Fritz nu a avut nicio minge de break pe tot parcursul meciului.

În cele din urmă, abilitatea lui Fritz de a câştiga punctele cruciale în tie-break-uri s-a dovedit a fi cea care a făcut diferenţa, el câştigând primul set cu 7-6(5) şi dublat apoi cu un 7-6(3) în setul al doilea pentru a-şi asigura victoria.

Un succes important pentru Fritz, care a avut un final de sezon ATP 2022 foarte bun, încununat astfel cu o victorie într-un turneu demonstrativ plin de vedete.

Fritz va primi un premiu de 1 milion de dolari pentru câştigarea evenimentului, în timp ce Medvedev va fi recompensat cu 500.000 de dolari pentru participarea la finală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici