Fundaşul Carlos Garcia (Wigan Athletic) a fost diagnosticat cu leucemie

Fundaşul din Honduras al echipei Wigan Athletic, Carlos Garcia, în vârstă de 26 de ani, a fost diagnosticat cu leucemie, a anunţat, luni managerul divizionarei secunde Malky Mackay.

88 afișări

Clubul anunţase, săptămâna trecută, că jucătorul suferise o tulburare de coagulare şi se afla în spital sub tratament, informează Sky Sports.

El a fost transferat de Wigan în 2013, iar în tur fusese împrumutat în Spania la Tenerife.

"Avem o veste proastă în ceea ce îl priveşte, are o formă de leucemie. Juan Carlos este internat la spitalul Christie din Manchester. Doctorul Ansar Zaman a fost senzaţional în ceea ce priveşte atenţia acordată şi modul în care a fost trimis la un specialist care i-a pus diagnosticul. Le-am adus pe mama, sora şi soţia sa din Honduras pentru a fi alături de el şi le-am găsit cazare în apropierea spitalului", a spus Mckay.

Malky Mackay a precizat că jucătorul este optimist. "Am fost să-l văd pe Juan Carlos şi era incredibil de optimist şi puternic. El va lupta şi va trece peste de dragul soţiei şi a copiilor. Toată lumea de la club îi urează toate cele bune şi sunt sigur că şi fanii. Toţi coechipierii i-au trimis mesaje pe telefonul mobil. El va începe tratamentul imediat", a completat tehnicianul.

Juan Carlos Garcia s-a aflat în lotul Hondurasului pentru Cupa Mondială, el evoluând într-o singură partidă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici