Fundaşul Cristi Manea ar putea pleca de la FCSB în vară

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, se bucura, în urmă cu trei luni, că a reuşit transferul lui Cristi Manea şi era convins că a dat lovitura, însă jucătorul l-a dezamăgit.

109 afișări
Imaginea articolului Fundaşul Cristi Manea ar putea pleca de la FCSB în vară

Fundaşul Cristi Manea ar putea pleca de la FCSB în vară

Cristi Manea a fost adus la FCSB în împrumut de la Apollon Limassol, din Cipru. Becali a fost de acord să-i dea un salariu de 30.000 de euro/lună şi a acceptat în contract o clauză de 2,5 milioane de euro, pe care era sigur că o va plăti vara viitoare. Totuşi, Manea a jucat puţin din momentul revenirii în Liga 1. În banda dreapta a apărarăii, Becali a preferat varianta Creţu, fotbalist adus tot în această vară.

”De Manea n-am fost mulţumit. Spuneţi-mi ce realizare a avut! Nu vreau să-l supăr, dar ce realizare a avut? A avut vreo una? Un sfert de oră n-am auzit numele lui pe un comentariu. Să nu se supere, eu spun ce văd.” , a declarat Becali la Pro X.

Manea a jucat, în ultimii doi ani, la CFR Cluj, tot sub forma unui împrumut. El şi-a început cariera la echipa lui Gagi, Viitorul, apoi a jucat în Belgia la Mouscron. Manea este cel mai tânăr debutant din istoria naţionalei României şi a fost desemnat fundaşul anului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici