Fundaşul sârb Martinovici a semnat cu Pandurii

Fundaşul sârb Novak Martinovici a semnat, joi, un contract pe trei ani şi jumătate cu gruparea Pandurii Târgu Jiu, a anunţat preşedintele clubului din Liga I, Marin Condescu.

16 afișări
Imaginea articolului Fundaşul sârb Martinovici a semnat cu Pandurii

Fundaşul sârb Martinovici a semnat cu Pandurii (Imagine: Mediafax Foto)

"Novak Martinovici a semnat, în această seară (n.r. - joi seară), pe trei ani şi jumătate cu Pandurii, iar cu Ionuţ Luţu şi Cătălin Mulţescu am ajuns la o înţelegere dar încă nu s-au semnat contractele care vor fi perfectate în zilele următoare", a spus Condescu.

Martinovici a semnat contractul în prezenţa impresarului său, Zvonco Milojikovici, cel care l-a transferat la Pandurii în urmă cu doi ani şi pe bosniacul Vojislav Vranjkovici.

Fundaşul central poate fi o soluţie de rezervă pentru apărarea echipei lui Sorin Cârţu, tehnicianul precizând că nu doreşte să strice omogenitatea lotului actual folosindu-l în primul unsprezece: "Lotul este echilibrat, s-a echilibrat acum mult mai bine cu încă un jucător în zona de apărare, Martinovici, care este un jucător luptător. El poate fi o soluţie când va fi nevoie de încă un fundaş central, pentru că la momentul acesta nu vreau să intru în omogenitatea lotului actual".

Cârţu şi-a exprimat regretul că nu a putut vedea mai mulţi fundaşi centrali. "Eu aş fi vrut să văd mai mulţi jucători pe acest post dar, din păcate, a fost singurul pe care l-am văzut acolo. A intrat bine în meciuri, ştie ce să facă cu mingea şi nu e rău dar aş fi vrut să am mai multe posibilităţi de a alege", a spus tehnicianul.

Pe cel de-al treilea fundaş central din lot, Adrian Rusu, Cârţu l-a reprofilat în cel de-al doilea stagiu din Turcia, acesta devenind titular ca fundaş dreapta: "Rusu va fi o soluţie permanentă pentru fundaş dreapta, el rezolvă mai bina faza defensivă decât Popete care rezolvă mai bine faza ofensivă. Mi-a plăcut şi de Popete dar e mai plângăreţ el însă a rezistat bine la toate antrenamentele".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici