Futsal: CSM Târgu Mureş a câştigat finala Cupei României U19

CSM Târgu Mureş a învins, duminică, cu 4-0 formaţia FK Odorheiu Secuiesc şi a obţinut al doilea trofeu consecutiv de Cupa României U19 la futsal.

46 afișări
Imaginea articolului Futsal: CSM Târgu Mureş a câştigat finala Cupei României U19

Futsal: CSM Târgu Mureş a câştigat finala Cupei României U19

Partida s-a desfăşurat duminică în Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc.

„Ambele echipe şi-au creat ocazii importante pe parcursul celor două reprize, însă mureşenii au fost cei care au fost mai lucizi în faţa porţii. La pauză, scorul era 2-0 în favoarea formaţiei din Târgu Mureş, diferenţa de pe tabelă de la final fiind făcută după ce formaţia din Odorheiu Secuiesc a decis să joace „5 contra 4”, primind astfel două goluri din jumătatea adversă de teren”, notează FRF.

Finalistele din acest an, CSM Târgu Mureş şi FK Odorheiu Secuiesc, s-au întâlnit în Liga Elitelor cu doar câteva zile în urmă. Meciul disputat la Sala Polivalentă din Târgu Mureş s-a încheiat cu victoria clară a gazdelor de la CSM Târgu Mureş, scor 6-2 (3-1).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici