Gabi Balint: Îmi doresc cel puţin şase puncte din ultimele etape

Antrenorul echipei FC Timişoara, Gabi Balint, a declarat, vineri, într-o confernţă de presă, că îşi doreşte ca în ultimele patru etape ale acestui sezon din Liga I formaţia sa să obţină cel puţin şase puncte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"Când am venit aici am spus că vreau să fac ceea ce a făcut antrenorul dinaintea mea. Timişoara a reuşit 35 de puncte în tur. Până acum am 29 strânse şi ar mai fi nevoie de încă şase. Cred că returul a fost şi puţin mai greu decât turul. Dacă aş reuşi să strâng încă şase puncte, pentru mine ar însemna foarte mult, mai ales că mulţi nu îmi dădeau prea multe şanse atunci când am venit aici. Îmi doresc foarte mult asta şi ştiu că putem realiza asta", a spus Balint.

Tehnicianul a precizat că în momentul în care va exista vreo înţelegere între echipa pe care o antrenează şi o altă formaţie, atunci nu va sta pe bancă la acel meci. "Vreau să termine toată lumea cu prostiile. În momentul în care o sa fie vorba despre vreo înţelegere la echipa la care antrenez eu să ştiţi că nu voi mai sta pe bancă, chiar şi dacă va fi o înţelegere în avantajul meu. Toate zvonurile astea sunt numai tâmpenii. Când eram jucător, întotdeauna m-am opus acestor înţelegeri. Încercam să dau gol şi să stric toate socotelile. S-au mai întâmplat astfel de lucruri în trecut. De multe ori, veneau echipe care se rugau de noi să nu le dăm mai mult de două goluri. Se întâmpla când jucam la Steaua", a adăugat Balint.

Formaţia FC Timişoara va juca, duminică, împotriva echipei Dinamo, la Bucureşti, de la ora 20.30, în etapa a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici