Gabi Stan şi-a reziliat contractul cu Unirea Alba Iulia

Antrenorul Gabi Stan şi-a reziliat, miercuri, pe cale amiabilă, contractul cu gruparea Unirea Alba Iulia, din Liga a II-a, a anunţat managerul sportiv Eutin Bojin.

25 afișări
Imaginea articolului Gabi Stan şi-a reziliat contractul cu Unirea Alba Iulia

Gabi Stan şi-a reziliat contractul cu Unirea Alba Iulia (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Contractul a fost reziliat pe cale amiabilă, aşa cum au stat lucrurile şi în ceea ce-i priveşte jucătorii Mircea Oprea şi George Negură. Deocamdată, atacantul Adrian Câmpeanu a rămas în lot şi urmează să se clarifice cât mai rapid şi situaţia sa. Fie vom rezilia şi cu el contractul pe cale amiabilă, fie va fi penalizat cu 25 la sută din contract. Cred că la meciul de vineri, de la Mioveni, pe banca tehnică vor sta Adrian Himcinschi şi Gabriel Rotaru. Asta este situaţia în acest moment, sunt şi eu bulversat de ceea ce se întâmplă în aceste zile la echipă, tocmai acum când era nevoie de mai multă linişte" a spus Bojin.

Gabi Stan a condus antrenamentul din această dimineaţă al unirii Alba Iulia, după care şi-a luat la revedere de la jucători.

După disputarea a 22 de etape din Seria a II-a a Ligii secunde, Unirea Alba Iulia ocupă locul 14, cu 20 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici