Gabriel Tamaş: Norocul a fost de partea celor de la Gaz Metan. Au avut două ocazii... Una jumătate

Steaua a pierdut, duminică, scor 0-1, meciul disputat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, iar Gabriel Tamaş a declarat, la final, că medieşenii au jucat defensiv şi norocul a fost de partea lor.

800 afișări
Imaginea articolului Gabriel Tamaş: Norocul a fost de partea celor de la Gaz Metan. Au avut două ocazii... Una jumătate

Gabriel Tamaş: Norocul a fost de partea celor de la Gaz Metan. Au avut două ocazii... Una jumătate (Imagine: Constantin Vladescu/ Arhiva Mediafax Foto)

În urma acestui rezultat, Steaua rămâne liderul clasamentului cu 26 de puncte, dar cu un meci mai mult disputat faţă de Craiova şi Viitorul, în timp ce Gaz Metan Mediaş urcă pe locul şase, cu 19 puncte strânse în 12 partide, dar cu un meci mai mult disputat faţă de Dinamo.

"Norocul a fost de partea lor, au avut două ocazii, una jumătate. Ocazia lor a fost când a scăpat Llullaku singur cu Stăncioiu. În rest, n-am văzut nimic. Au stat pe 20 de linii. Norocul a fost de partea lor, am ratat şi penalty. Lumea comentează, cum a comentat şi înainte de Villarreal... Fotbalul se schimbă de la o zi la altă. Ştergi cu buretele ce s-a întâmplat în seara asta şi, la următorul meci vom vedea", a declarat Tamaş la DigiSport.

Fundaşul de 32 de ani a comentat şi şansele Stelei la titlu, spunând că echipa lui Laurenţiu Reghecampf este favorită, dar şi meciul de joi, din Europa League, cu FC Zurich.

"Sunt sigur că suntem favoriţi la titlu, după jucătorii pe care îi avem. Cu toate că avem mulţi accidentaţi, cei care intră îşi fac treaba foarte bine.

Eu nu dau gol, eu trebuie să mă apăr. Fundaşul trebuie să nu ia gol, aşa am fost învăţat eu. Mai departe... nu pot comenta. Am luat gol, da, foarte frumos gol. Un şut de la 20 de metri, deviat, gol... Asta este gol!? Am avut ghinion, a ratat şi Ricky (n.r - Boldrin) penalty...

Toate meciurile contează, intrăm pe teren să câştigăm. Mediaşul a jucat defensiv, nu am putut să câştgăm, bravo lor. Trebuie să ştergem totul cu buretele pentru că joi ne aşteaptă un meci important", a conchis Tamaş la DigiSport.

Pentru Steaua urmează meciul cu FC Zurich, din Europa League, joi, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici