Gabriela Ruse a fost eliminată în primul tur de la turneul de tenis pe zgură de la Budapesta

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse (72 WTA) a fost învinsă luni de Kamilla Rakhimova (107 WTA, din Rusia, în primul tur al turneului de tenis WTA 250 de la Budapesta, dotat cu premi în valoare de 203.000 euro.

185 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse a fost eliminată în primul tur de la turneul de tenis pe zgură de la Budapesta

Favorită numărul 7 a competiţiei, Gabriela Ruse a fost eliminată la capătul unui meci îndelung disputat, încheiat după 3 ore şi 5 minute cu scorul de 6-4, 6-7 (3), 6-3.

Cele două jucătoare au mers cap la cap în primul set, până la 4-4, când Kamilla Rakhimova a făcut break şi apoi şi-a valorificat serviciul pentru 6-4.

În setul secund, Ruse a condus cu 1-4, cu break avans, dar Rakhimova a câştigat 4 game-uri la rând şi părea că va închide partida. Dar, a pierdut game-ul în care a servit pentru meci, iar în tiebreak românca s-a impus cu 3-7.

Decisivul i-a fost favorabil din start rusoaicei, care a condus cu break avans (3-1) şi a răspuns prompt cu un altul, după ce şi-a cedat serviciul pentru 3-2, încizând meciul cu 6-3.
În competiţia de la Budapesta evoluează şi Ana Bogdan (108), care o va întâlni la debut pe maghiara Panna Udvardy (94).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici