Gabriela Ruse a trecut în sferturile de finală în proba de dublu de la Auckland

După ce s-a calificat în optimile de finală de la turneul de tenis de la Auckland (Noua Zeelandă), Gabriela Ruse a reuşit miercuri dimineaţa să acceadă în turul secund şi în proba de dublu a competiţiei, alături de partenera sa, sportiva cehă Tereza Martincova (71 WTA).

179 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse a trecut în sferturile de finală în proba de dublu de la Auckland

Cele două s-au impus în două seturi în faţa perechii alcătuite din neozeelandeza Paige Mary Hourigan şi americana Sachia Vickery, cu scorul de 7-5, 6-3, după un meci de o oră şi 24 de minute.

În turul doi, al sferturilor de finală, Ruse şi Martincova vor întâlni cuplul favorit numărul 3 al competiţiei format din japoneza Miyu Kato şi indoneziana Aldila Sutjiadi. Întâlnirea e programată joi dimineaţa de la ora 7.00, ora României.

Gabriela Ruse este calificată în turul secund, al optimilor de finală, şi în turneul de simplu, unde va întâlni tot joi dimineaţa, de la ora 4.00, pe jucătoarea cehă Karolina Muchova (151 WTA), cu care se confruntă pentru prima dată în carieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici