Gabriela Ruse, eliminată în primul tur în Antalya, după ce a irosit două mingi de meci

  • Jucătoarea română de tenis, Gabriela Ruse a pierdut dramatic meciul din primul tur al turneului Challenger de la Antalya, în compania polonezei Katarzyna Kawa.
  • Ruse a câştigat primul set şi a avut două mingi de meci în tiebreak-ul setului secund.
  • Tot în Antalya, Irina Begu e calificată în turul doi.
46 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse, eliminată în primul tur în Antalya, după ce a irosit două mingi de meci

Gabriela Ruse, eliminată în primul tur în Antalya, după ce a irosit două mingi de meci

Actualmente clasată pe locul 170 WTA, Gabriela Ruse fost învinsă după două ore şi 49 de minute de joc, cu 3-6, 7-6 (6), 6-2. Ea a ajuns pe tabloul principal, după ce se calificase în urma a două meciuri preliminare.

Românca a făcut un prim set bun în faţa polonezei, venită şi ea din calificări, reuşind trei break-uri.

Kawa a avut un debut de set doi perfect, conducând cu 3-0 şi două break-uri, însă Ruse a recuperat şi a dus setul în tiebreak, după un act ce a înregistrat un total de opt break-uri, din 12 game-uri jucate.

În tiebreak, poloneza a început din nou mai bine, cu 3 mingi consecutive câştigate. Ruse a întors şi la 6-4 a avut două mingi de meci, pe care nu le-a valorificat, Kawa reuşind să câştige alte patru schimburi la rând, pentru a trimite meciul în set decisiv. Set decisiv pe care numărul 190 mondial l-a dominat, în ciuda celor două duble greşeli şi a celor doi aşi reuşiţi de Ruse.

Katarzyna Kawa o întâlneşte în turul doi pe Olga Danilovic (Serbia).

În acelaşi turneu, Irina Begu s-a calificat marţi în turul secund, la revenirea ei în circuit, după o absenţă de aproape 7 luni. Ea a învins-o în turul inaugural pe austriaca Sinja Kraus, cu 7-6 (10), 6-1 şi o va întâlni în meciul următor, din postura de favorită numărul 4, pe croata Tara Wurth (493 WTA).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici