Gabriela Ruse este în turul 2 al calificărilor la Wimbledon. Bara s-a împiedicat

Două jucătoare din România au luat startul, astăzi, în primul tur preliminar de la Wimbledon, al treilea turneu de tenis major al anului.

154 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse este în turul 2 al calificărilor la Wimbledon. Bara s-a împiedicat

Gabriela Ruse se simte în largul ei pe iarbă

Elena Gabriela Ruse, 25 de ani şi locul 161 WTA, a dispus de o sportivă care a primit wild card pentru a juca în calificări, Isabelle Lucy, Marea Britanie, locul 594 WTA. 

Ruse a dispus de rivala sa după 77 de minute de joc, cu scorul 7-5, 6-2. Sportiva noastră a salvat toate cele 4 mingi de break cu care s-a confruntat şi a comis doar o singură dublă greşeală, faţă de cele 11 ale adversarei. S-a impus şi la capitolul aşi, 4-2.

Mai departe, Ruse, care a jucat pe tabloul principal de la Wimbledon în 2018, 2019 şi în 2022, va avea parte de un duel cu elveţianca Yanina Wickmayer, 33 de ani şi locul 111 WTA, pentru un loc în turul 3 (ultimul) al calificărilor.

Cealaltă româncă intrată pe iarba londoneză astăzi a fost Irina Bara, 28 de ani şi locul 210 WTA. A fost eliminată de favorita 9 a calificărilor, Taylor Townsend, 27 de ani şi locul 107 WTA. Sportiva din SUA s-a impus cu 6-3, 6-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici