Gabriela Ruse pierde finala Transylvanian Open, dar urcă 51 de locuri în clasament

Gabriela Ruse a fost învinsă duminică, în finala turneului de tenis WTA 250 Transylvania Open, de la Cluj Napoca, de germana Tamara Korpatsch. În ciuda înfrângerii, Ruse va face un salt de 51 de locuri în clasamentul mondial, până pe 127.

199 afișări
Imaginea articolului  Gabriela Ruse pierde finala Transylvanian Open, dar urcă 51 de locuri în clasament

gabrielaruse, Instagram

Korpatsch, la 28 de ani, a câştigat astfel primul turneu ATP al carierei, impunându-se cu 6-3, 6-4, după un joc ce a durat o oră şi 50 de minute

Germana a câştigat primul set după ce fusese condusă cu 3-0 de româncă. Korpatsch a câştigat apoi 6 game-uri consecutiv, pentru a închide setul în favoarea ei.

În setul secund, cele două au mers cap la cap până la 2-2, cu un schimb de break-uri, după care germanca a câştigat 3 game-uri consecutive (5-2), din care două pe serviciul lui Ruse, şi a servit pentru meci.

Ruse, care a părut a fi accidentată la gamba piciorului stâng, a reuşit să recupereze un break şi să-şi valorifice serviciul, pentru 5-4, dar nu a mai făcut faţă jucătoarei germane, care şi-a câştigat game-ul pe serviciu, pentru a închide meciul şi a-şi adjudeca trofeul de la Cluj.

Câştigătoarea finalei duce acasă un cec de 34.228 euro, în timp ce învingătoarea se alege cu 20.226 euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici