Gafă de proporţii a portarului lui Schalke la meciul cu Chelsea. Mourinho a anticipat greşeala lui Hildebrand: "I-am spus lui Eto'o să pună presiune pe el" - VIDEO

Tehnicianul Jose Mourinho a declarat, miercuri seară, după victoria obţinută de echipa sa, Chelsea, cu scorul de 3-0, în meciul cu Schalke 04, că îl cunoaşte pe portarul german Timo Hildebrand, astfel că i-a spus atacantului Samuel Eto'o să pună presiune pe el, informează uefa.com.

299 afișări
Imaginea articolului Gafă de proporţii a portarului lui Schalke la meciul cu Chelsea. Mourinho a anticipat greşeala lui Hildebrand: "I-am spus lui Eto'o să pună presiune pe el" - VIDEO

Gafă de proporţii a portarului lui Schalke la meciul cu Chelsea. Mourinho a anticipat greşeala lui Hildebrand: "I-am spus lui Eto'o să pună presiune pe el"

"I-am spus să pună presiune pe portar. Îl cunosc din Portugalia şi Spania. Ştiam că Schalke obişnuieşte să înceapă fazele din spate, de la portar. Eto'o a atacat portarul într-o manieră inteligentă. Jucătorii mei favoriţi sunt cei care câştigă meciuri pentru mine, nu cei care le pierd. Iar Samuel a lucrat cu mine în cel mai bun sezon al carierei mele. Am câştigat tot, aşa că este într-o poziţie bună", a spus Mourinho.

Tehnicianul portughez a afirmat că echipa sa Chelsea a avut probleme la începutul meciului, când Schalke putea marca: "A fost bine, dar dificil în primele 15 minute. Suntem o echipă fără prea multă maturitate, am fost norocoşi că ei nu au marcat la ocaziile pe care le-au avut. Apoi am jucat foarte bine. Am fost stabili, am păstrat posesia, am jucat aşa cum lor nu le place. La 1-0, Cech a apărat foarte bine la o ocazie a lui Schalke. Toţi jucătorii au muncit din greu, mai ales extremele împotriva fundaşilor adverşi."

Formaţia engleză Chelsea Londra a învins, miercuri, pe teren propriu, scor 3-0 (1-0), echipa germană Schalke 04, în etapa a IV-a a Grupei E a Ligii Campionilor. Golurile partidei au fost marcate de Eto'o '31, '54 şi Demba Ba '83.

La prima reuşită a gazdelor, Hildebrand a întârziat o degajare, Eto'o l-a atacat, iar portarul german a trimis mingea în piciorul camerunezului, de unde a ricoşat în poartă.

Tot în Grupa E, campioana României, Steaua Bucureşti, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, miercuri, în deplasare, în compania echipei elveţiene FC Basel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici