Galatasaray a amânat numirea unui nou antrenor pentru finalul sezonului

Conducerea clubului Galatasaray a anunţat, pe site-ul oficial, că a decis ca până la finalul acestui sezon să nu numească un nou antrenor, echipa din Istanbul urmând să fie pregătită de staff-ul tehnic pe care îl are la dispoziţie acum, format din Cevat Guler, Burak Dilmen şi Nezihi Bologlu.

28 afișări
Imaginea articolului Galatasaray a amânat numirea unui nou antrenor pentru finalul sezonului

Galatasaray a amânat numirea unui nou antrenor pentru finalul sezonului

Consiliul de Conducere al grupării Galatasaray s-a întrunit, luni seară, pentru a analiza situaţia echipei ca urmare a demisiei antrenorului Karl-Heinz Feldkamp şi a hotărât, în unanimitate, să continue până la finalul sezonului cu staff-ul rămas după plecarea germanului.

Oficialii de la Istanbul au precizat că negociază în continuare cu o serie de candidaţi ce ar putea deveni "antrenorul unei echipe Galatasaray care va juca în Liga Campionilor".

Printre numele vehiculate de presa din Turcia în legătură cu postul de antrenor principal al echipei Galatasaray se numără şi cele ale românilor Gheorghe Hagi şi Mircea Lucescu, ultimul nefiind prezentat printre favoriţi, dar fiind preferat de participanţii la un sondaj de opinie pe site-ul ajansspor.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici