Galatasaray a sosit la Bucureşti

Formaţia Galatasaray, antrenată de Michael Skibbe, a sosit la Bucureşti, marţi, la ora 15.00, în vederea meciului cu Steaua, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

9 afișări
Imaginea articolului Galatasaray a sosit la Bucureşti

GalMichael Skibbe, antrenorul echipei Galatasaray (Imagine: Mediafax/AFP)

Echipa a fost întâmpinată de aproximativ 50 de suporteri, care fac parte din fan-clubul Galatasaray de la Bucureşti. Suporterii erau îmbrăcaţi în tricourile echipei, aveau steaguri, o tobă şi au scandat şi au cântat imnurile echipei. Suporterii s-au arătat extrem de încântaţi la sosirea milocaşului Lincoln.

Delegaţia este condusă de preşedintele clubului, Adnan Polat, care s-a fotografiat cu fanii şi a acordat autografe.

Fanii turci s-au arătat încrezători că Galatasaray va trece de Steaua. "Galatasaray va fi ca în 2000, când a câştigat Supercupa Europei. O să vedeţi diferenţa dintre meciul tur şi retur", a declarat un fan turc. În schimb, un român le-a transmis fanilor turci să cânte acum deoarece mâine (n.r. - miercuri când va avea loc meciul) vor plânge.

Jucătorul Arda Turan a fost înconjurat de suporteri, fiind cu greu scos de un poliţist din mijlocul acestora.

Fundaşul Fernando Meira a declarat că meciul cu Steaua este dificil deoarece turul s-a jucat la Istanbul. "Este important în preliminarii să joci mai întâi în deplasare şi apoi acasă", a spus Meira.

Formaţia din Istanbul va fi cazată la hotelul Marriott.

Tehnicianul Michael Skibbe va susţine o conferinţă de presă la ora 18.30, la stadionul Steaua. Antrenamentul oficial al echipei turce va începe la ora 19.00, primul sfert de oră fiind deschis reprezentanţilor mass-media.

Meciul Steaua - Galatasaray Istanbul, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 20.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea. În prima manşă, disputată la Istanbul, cele două echipe au remizat, scor 2-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici