Galatasaray ar putea face o ofertă pentru Drogba

Oficialii echipei Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi, sunt pregătiţi să facă o ofertă pentru atacantul Didier Drogba la finalul acestui sezon, deşi se pare că destinaţia jucătorului în vârstă de 32 de ani după plecarea de la Chelsea va fi Olympique Marseille, scrie site-ul footylatest.com.

22 afișări
Imaginea articolului Galatasaray ar putea face o ofertă pentru Drogba

Galatasaray ar putea face o ofertă pentru Drogba (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este aproape sigur că acesta este ultimul sezon al lui Drogba la Chelsea şi chiar dacă se pare că Olympique Marseille este viitoare destinaţie a acestuia, vor exista întotdeauna cluburi care vor dori să-l aducă pe ivorian. Gruparea Galatasaray nu s-a ferit niciodată să aducă jucători mai în vârstă şi îşi permite să-i plătească lui Drogba un salariu mare, însă întrebarea este dacă jucătorul este tentat de o astfel de variantă", scrie sursa citată.

Site-ul britanic mai menţionează că Chelsea l-a achiziţionat deja pe Fernando Torres şi este de aşteptat că vor mai exista achiziţii şi în această iarnă, iar planurile celor de pe Stamford Bridge nu-l includ şi pe Drogba.

Potrivit The Sun, Didier Drogba, Florent Malouda, John Obi Mikel, Jose Bosingwa şi Yuri Zhirkov sunt jucătorii la care Chelsea ar putea renunţa în această vară, în încercarea de a acoperi sumele cheltuite în perioada de transferuri din iarnă, când au plătit numai 58 de milioane de euro pentru Fernando Torres.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici