Galatasaray Istanbul i-a achiziţionat pe Alex Telles, Salih Dursun şi Umut Gundogan

Oficialii clubului turc Galatasaray Istanbul i-au achiziţionat pe jucătorii Alex Telles (Gremio Porto Alegre), Salih Dursun (Kayserispor) şi Umut Gundogan (Bucaspor), care au semnat contracte pe câte patru ani şi jumătate, a anunţat, miercuri..

109 afișări
Imaginea articolului Galatasaray Istanbul i-a achiziţionat pe Alex Telles, Salih Dursun şi Umut Gundogan

Galatasaray i-a achiziţionat pe Alex Telles, Salih Dursun şi Umut Gundogan (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Brazilianul Alex Telles, în vârstă de 21 de ani, evoluează pe postul de fundaş stânga, iar Galatasaray a plătit 6,15 milioane de euro pentru transferul său. "Îl avem în vedere pe Telles de patru luni. Este un jucător puternic şi dinamic. Deşi este tânăr a acumulat multă experienţă. Îi va trebui o perioadă să se acomodeze cu noul campionat şi cu noii săi colegi. Este jucătorul ideal pentru banda stângă", a declarat antrenorul italian al formaţiei turce, Roberto Mancini, site-ul oficial al UEFA.

Fundaşul dreapta Salih Dursun, în vârstă de 22 de ani, a fost adus în schimbul sumei de 2,75 milioane de euro. Salih Dursun a fost convocat în premieră la naţionala Turciei pentru meciurile cu Andorra şi Olanda, din preliminariile Cupei Mondiale, dar nu a fost folosit de selecţionerul Fatih Terim.

Mijlocaşul Umut Gundogan, în vârstă de 23 de ani, este născut în Belgia şi a fost achiziţionat în schimbul a 1,6 milioane de euro. El a mai evoluat în cariera sa la echipele FC Bruxelles, RBC Roosendaal şi Genclerbirligi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici