Galatasaray negociază un transfer al lui Stancu la Orduspor

Clubul Galatasaray a anunţat, pe site-ul oficial şi la Bursa din Istanbul, că a început negocierile cu Orduspor pentru transferul atacantului Bogdan Stancu, care a jucat în sezonul trecut la echipa din Ordu sub formă de împrumut.

108 afișări
Imaginea articolului Galatasaray negociază un transfer al lui Stancu la Orduspor

Bogdan Stancu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Au început discuţiile oficiale cu clubul Orduspor pentru transferul fotbalistului nostru Bogdan Sorin Stancu. Opinia publică va fi informată în legătură cu desfăşurarea negocierilor", este anunţul grupării turce.

Vineri, cotidianul Hurriyet a scris că Galatasaray a decis să îl cedeze pe Bogdan Stancu grupării Kasimpaşa, nou promovată în prima ligă din Turcia, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

Un alt jurnal din Turcia, Fanatik, notează că de serviciile lui Stancu ar fi interesat şi clubul Trabzonspor.

Bogdan Stancu, legitimat la Galatasaray din ianuarie 2011, a jucat în sezonul trecut sub formă de împrumut la Orduspor, unde a fost foarte apreciat pentru prestaţiile sale.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici