Galeria Stelei, cea mai violentă din turul Ligii I

Generalul de brigadă Olimpiodor Antonescu, prim-adjunct al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, a declarat, miercuri, că din punct de vedere al infracţiunilor săvârşite de suporteri la meciurile din turul Ligii I, galeria echipei Steaua este pe primul loc.

353 afișări
Imaginea articolului Galeria Stelei, cea mai violentă din turul Ligii I

Galeria Stelei, cea mai violentă din turul Ligii I (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, într-o statistică pentru turul sezonului 2007/2008 al Ligii I, galeria echipei Steaua Bucureşti se situează pe primul loc, cu 22 de infracţiuni, fiind urmată de cele ale echipelor Dinamo Bucureşti, cu 15, şi Universitatea Cluj, cu 10.

Anul trecut, într-o statistică similară, era în frunte galeria dinamovistă. Situaţia s-a schimbat după intrarea în vigoare, la 12 februarie, a Legii 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive.

Din totalul infracţiunilor constatate (76), cel mai des întâlnite sunt infracţiunile de ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere (17), încăierare (15), port ilegal de arme albe (12), uz de fals (folosirea cu ştiinţă a unor bilete falsificate - 5), lovire şi alte vătămări (4).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici