GALERIE FOTO - Fotbaliştii şi antrenorii cu cele mai mari venituri

Publicaţia franceză France Football a întocmit, marţi, un clasament cu jucătorii şi antrenorii care câştigă cel mai bine.

196 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO - Fotbaliştii şi antrenorii cu cele mai mari venituri

David Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorul care se află pe prima poziţie este mijlocaşul englez al echipei AC Milan, David Beckham, care are un venit anual de 32,4 milioane de euro din salariu şi alte bonusuri.

GALERIE FOTO

Cel mai bine plătit antrenor este brazilianul Luiz Felipe Scolari (12,5 milioane de euro), care a beneficiat de indemnizaţiile primite după demiterea de la Chelsea Londra.


Lionel Messi

Mijlocaşul echipei AC Milan l-a devansat pe argentinianul Lionel Messi (28,6 milioane de euro) şi pe brazilianul Ronaldinho (19,6 milioane de euro).

Ronaldinho

Pe locurile 4 şi 5 se află portughezul Cristiano Ronaldo (18,3 milioane de euro) şi francezul Thierry Henry (17 milioane de euro), în timp ce poziţia a şasea este ocupată de brazilianul Kaka (15,1 milioane de euro).

Thierry Henry

Suedezul Zlatan Ibrahimovici se află pe locul 7 cu un venit anual de 14 milioane de euro, urmat de englezul Wayne Rooney (13,5 milioane de euro).

Zlatan Ibrahimovici

Pe locurile 9 şi 10 se află alţi doi englezi, Frank Lampard (13 milioane de euro) şi John Terry (11,7 milioane de euro).

John Terry

Cel mai bine plătit antrenor este brazilianul Luiz Felipe Scolari (12,5 milioane de euro), care a beneficiat de indemnizaţiile primite după demiterea de la Chelsea Londra şi l-a depăşit pe portughezul Jose Mourinho (11 milioane de euro).

Jose Mourinho

Vezi şi:

GALERIE FOTO - Vedete care au fumat iarbă

GALERIE FOTO - Replici celebre din filme

GALERIE FOTO - Bărbaţi cu stil, din ultimii 50 de ani

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici