GALERIE FOTO | Zeci de fani au ieşit în oraş după ce Liverpool a devenit campioană. Suporterii au dat cu artificii şi nu au păstrat distanţarea socială

  • Liverpool a câştigat primul titlu după 30 de ani
  • Suporterii echipei au ieşit în centrul oraşului şi la stadionul Anfield
  • Fanii nu au respectat distanţarea socială şi nu au purtat măşti de protecţie
214 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO | Zeci de fani au ieşit în oraş după ce Liverpool a devenit campioană. Suporterii au dat cu artificii şi nu au păstrat distanţarea socială

sursa foto: profimedia

Fluierul de final al partidei dintre Chelsea şi Manchester City, scor 2-1, a declanşat sărbătoarea în Liverpool. Petardele şi artificiile se auzeau şi se vedeau de la 2 kilometri distanţă. În ciuda promisiunilor făcute de fani şi a avertismentelor clubului, fanii au ieşit să sărbătoarească primul titlu câştigat de Liverpool după 30 de ani.
 
În mai puţin de o oră, zeci de mii de fani au ajuns la arena Anfield, alte mii se aflau în centrul oraşului. Cu doar 24 de ore înainte, când Liverpool a jucat contra lui Crystal Palace, scor 4-0, străziile erau pustii, fanii rămânând în izolare.
 
Primul mesaj al lui Jurgen Klopp după anunţarea câştigării titlului a fost către fani, rugându-i să sărbătorească acasă. Fanii nu au mai ţinut însă cont şi au petrecut ore bune pe străzi, cântând, dansând, fără să se protejeze cu măşti.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici