Galliani: Beckham îşi doreşte să rămână la AC Milan

Administratorul delegat al clubului AC Milan a declarat, într-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport, că mijlocaşul englez David Beckham, care este împrumutat până în luna martie de la gruparea L.A. Galaxy, îşi doreşte să rămână în continuare la formaţia lombardă, informează AFP.

7 afișări
Imaginea articolului Galliani: Beckham îşi doreşte să rămână la AC Milan

Galliani: Beckham îşi doreşte să rămână la AC Milan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oficialul grupării de pe arena San Siro a menţionat că va face tot posibilul să-l păstreze pe Beckham la formaţia milaneză şi după finalul acestui împrumut.

"Cred că Beckham îşi doreşte să rămână, dar nu pot să vorbesc în numele lui, ci doar din punct de vedere al clubului. AC Milan va face tot posibilul să-l păstreze pe Beckham şi după luna martie. Este evidentă dorinţa noastră de a-l păstra până la finalul sezonului sau cel puţin până la cucerirea matematică a titlului. Dorinţă există dar este un contract care trebuie respectat, iar dacă L.A. Galaxy va fi dispus să deschidă o negociere noi vom fi de acord", a precizat Galliani.

David Beckham, în vârstă de 33 de ani, a avut evoluţii apreciate la AC Milan, de la 11 ianuarie 2009, data de la care a fost împrumutat la echipa milaneză, prestaţii care au ajutat clubul lombard să revină pe locul secund în Serie A, la şase puncte de liderul Internazionale Milano.

Citeşte şi:

Beckham ar prefera să mai rămână la AC Milan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici