Găman: Eu cred în titlu până la final

Fundaşul formaţiei Dinamo, Valerică Găman, a declarat, joi, după partida cu Gloria Bistriţa, câştigată cu scorul de 3-0, că personal crede în câştigarea titlului de campioană până la finalul sezonului, chiar dacă între echipa sa şi liderul FC Timişoara sunt şase puncte, cu 5 etape rămase din Liga I.

3 afișări

"Părerea mea este că nu trebuie să pierdem la Mediaş, o victorie ne-ar apropia de fruntea clasamentului, ne-ar da şansa de a fi acolo sus. Eu mai cred la titlu până la final, pentru că în fotbal se poate întâmpla orice. Fotbalul e făcut din surprize", a declarat Găman.

Mijlocaşul Gabriel Torje speră ca echipele din fruntea clasamentului să piardă puncte importante în meciurile pe care le mai au de disputat: "Cum legi trei victorii deja urci în clasament, acum trebuie să ne gândim la jocul de luni, pentru că este foarte greu. Noi nu trebuie să dorim răul celorlalte echipe, trebuie să ne facem jocul nostru. Şi ei au meciuri decisive. Mai sunt încă şanse şi trebuie să ni le jucăm până în ultima etapă".

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de L. Ganea '21, Bakaj '47 şi Torje '74.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici