Găman şi Bărboianu, sancţionaţi de Universitatea Craiova cu 25 la sută din drepturile contractuale

Clubul Universitatea Craiova a decis sancţionarea jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu cu 25 la sută din valoarea drepturilor contractuale, ca urmare a faptului că aceştia au părăsit cantonamentul formaţiei fără permisiunea stafului tehnic, a anunţat gruparea craioveană pe site-ul oficial.

59 afișări
Imaginea articolului Găman şi Bărboianu, sancţionaţi de Universitatea Craiova cu 25 la sută din drepturile contractuale

Găman şi Bărboianu, sancţionaţi de Universitatea Craiova cu 25 la sută din drepturile contractuale (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Consiliul de Administraţie al SC FC U CRAIOVA SA a hotărât aplicarea unei sancţiuni de 25 la sută din valoarea drepturilor contractuale ale jucătorilor Găman Valerică şi Barboianu Ştefan, din cauza faptului că au părăsit cantonamentul echipei în data de 18 ianuarie 2011, fără să aibă permisiunea staffului tehnic sau administrativ şi fără să dea explicaţii ulterior", se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului.

Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, care a fugit din cantonamentul formaţiei Universitatea Craiova, au cerut LPF să-i declare jucători liberi de contract, în baza unor dezlegări în alb, pe care patronul Adrian Mititelu i le-a dat fostului tehnician Victor Piţurcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici