Gamberini: Nu îmi imaginez echipa Fiorentinei fără Mutu

Fundaşul echipei AC Fiorentina, Alessandro Gamberini, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că jucătorul Adrian Mutu nu s-a simţit bine şi de aceea nu a însoţit echipa în cantonament, adăugând că atacantul român se va alătura miercuri lotului, informează site-ul violanews.com.

11 afișări
Imaginea articolului Gamberini: Nu îmi imaginez echipa Fiorentinei fără Mutu

Gamberini: Nu îmi imaginez echipa Fiorentinei fără Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu nu s-a simţit bine şi de aceea nu este acum cu noi în cantonament, dar va veni mâine (n.r. - miercuri). Adrian va rămâne la Fiorentina, a spus-o de mai mult timp. Nu cred că vor exista probleme. Nu îmi imaginez echipa Fiorentinei fără Mutu. Este un jucător care trage echipa după el şi care are o calitate în plus faţă de toţi ceilalţi", a spus Gamberini.

Potrivit sursei citate, directorul sportiv al clubului AS Roma, Daniele Prade, se află la Florenţa pentru a trata cu oficialii Fiorentinei un transfer al internaţionalului român.

Presa italiană a anunţat, marţi, că atacantul Adrian Mutu nu a făcut deplasarea cu lotul echipei AC Fiorentina în stagiul de pregătire de la San Piero şi ar putea fi cedat formaţiei AS Roma, care a mărit oferta pentru achiziţionarea românului.

Site-ul violanews.com a precizat că oficialii clubului Fiorentina tratează în mare secret un transfer al lui Mutu la AS Roma, club care a mărit oferta la 20 de milioane de euro, plus un salariu stagional de 3,2 milioane de euro pentru jucător.

Adrian Mutu nu a semnat, deocamdată, prelungirea contractului cu Fiorentina, deşi clubul toscan i-a făcut o ofertă pentru un acord valabil până în 2012, care include şi o mărire de salariu. În această vară, presa italiană a scris, în repetate rânduri, că Mutu ar fi aproape de o despărţire de Fiorentina şi de un transfer la AS Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici