Gane: E foarte greu să mai sperăm în salvarea de la retrogradare

Antrenorul formaţiei Corona Braşov, Ionel Gane, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este conştient că echipa s-a îndepărtat de obiectivul stabilit, acela de a evita retrogradarea în Liga a II-a.

61 afișări
Imaginea articolului Gane: E foarte greu să mai sperăm în salvarea de la retrogradare

Ionel Gane (Imagine: Cosmin Dan / Mediafax Foto)

"Realist vorbind, este foarte greu să mai sperăm la ceva acum. Sunt opt puncte distranţă şi nu sunt uşor de recuperat, însă, nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla. De asta le spun mereu jucătorilor că trebuie să joace fără să se gândească la acest aspect. Asta este meseria noastră şi trebuie să ne-o facem cu demnitate, în orice situaţie. Vom vedea la finalul campionatului unde suntem şi ce vom decide", a spus Gane.

Tehnicianul îşi doreşte foarte mult ca echipa lui să dea totul până în ultima etapă din turul campionatului, iar jucătorii să se mobilizeze la maxim, chiar dacă vor avea în faţă echipa Pandurii Târgu Jiu. "Vom avea în faţă o echipă puternică, o echipă cu calitate şi care joacă un fotbal frumos şi care, în mod sigur, vine la Braşov să câştige. Noi trebuie să ne mobilizăm foarte bine, să ne respectăm pe noi şi să facem totul pentru un joc bun şi, de ce nu, chiar şi pentru un rezultat pozitiv. O să le spun băieţilor, ceea ce le-am spus şi înainte de meciul cu Steaua, că atunci când joci în compania unei echipe care îşi crează ocazii, trebuie la rândul tău să ai ocazii pentru a putea spera la un rezultat bun. Cu siguranţă va fi un joc deschis, pentru că Pandurii iese la joc şi lasă spaţii, astfel că, şi noi la rândul nostru putem să avem ocazii pe care sper să le fructificăm. Am fost mulţumit de cum s-a mişcat echipa etapa trecută, în deplasare, cu Universitatea Cluj, însă din păcate, rezultatul nu ne-a fost favorabil", a declarat Ionel Gane.

În meciul cu Pandurii, de la Corona vor lipsi Coman, suspendat, Olariu, accidentat, dar şi Miranda, care are probleme cu viza de şedere în România.

Partida Corona Braşov - Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XVI-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 18.30, pe stadionul "Tineretului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici