Gane: Nu este totul pierdut, vom da totul pentru a câştiga cu Săgeata

Antrenorul Coronei, Ionel Gane a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că în ciuda faptului că echipa lui are 12 puncte de recuperat pentru a spera la salvarea de la retrogradare, încă nu este totul pierdut, mai ales dacă va reuşi victoria cu Săgeata Năvodari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

46 afișări
Imaginea articolului Gane: Nu este totul pierdut, vom da totul pentru a câştiga cu Săgeata

Ionel Gane (Imagine: Cosmin Dan / Mediafax Foto)

"E adevărat, trebuie să fim realişti, nu este uşoară situaţia în care ne aflăm, dar două victorii legate ne-ar apropia de obiectivul pe care ni-l dorim cu toţii. Nu este totul pierdut. E drept, mai sunt nouă etape şi 12 puncte de recuperat, dar cum am mai spus, eu voi crede până când matematic nu va mai fi posibil să ne salvăm. Vom da totul pentru a lua trei puncte cu Săgeata Năvodari, mai ales că este pentru prima dată în acest an când întâlnim o echipă care luptă, ca şi noi, pentru evitarea retrogradării. Suntem optimişti, mai ales că jocul merge bine, ne-au lipsit doar rezultatele. După două rezultate de egalitate, în compania unor echipe mai bune, eu spun că trebuie să vină şi victoria care ar da un alt tonus echipei şi care ne-ar da o oarecare linişte de care avem mare nevoie. Băieţii s-au antrenat foarte bine, sunt la rândul lor optimişti iar asta mă face să sper că va ieşi bine pentru noi. Trebuie să spargem gheaţa şi să vină şi victoriile. Am gustat destul gustul amar al înfrângerilor, acum trebuie să vină şi gustul victoriei", a declarat Gane.

Tehnicianul a mai adăugat că echipa lui joacă meci de meci cu presiune mare, dar că trei victorii în următoarele trei etape, ar schimba total situaţia Coronei. "Noi nu suntem într-o situaţie foarte confortabilă, iar asta face ca meci de meci să jucăm cu o presiune foarte mare pe noi. Pentru echipă orice punct contează, băieţii sunt conştienţi de acest lucru şi tocmai din acest motiv pot apărea şi greşelile. Dorinţa mare de a reuşi mai aduce uneori şi greşeli. Vrem cu orice preţ să depăşim aceste momente, să fim mai determinaţi şi mai concentraţi şi să adunăm cât mai multe puncte. Să luăm 9 puncte în următoarele trei meciuri, ar fi extraordinar pentru noi. Ne-ar duce acolo unde ne-am lupta cu şanse reale pentru evitarea retrogradării".

Prezent la conferinţa de presă, atacantul Sergiu Buş a spus că după atâtea meciuri în care echipa a jucat bine, dar nu a reuşit să câştige, în partida cu Săgeata şi-ar dori un joc mai slab, dar o victorie. "Toată lumea ne-a lăudat că am jucat foarte bine în meciurile din acest an, dar uite că nu a venit nicio victorie. Prefer să facem un joc mai slab dar la final să câştigăm, pentru că avem nevoie de o victorie. Credem în şansa noastră, suntem optimişti şi ce ne ajută foarte tare este că antrenorul Ionel Gane este foarte încrezător, şi uneori, datorită optimismului de care dă dovadă, simţim că «ne trage un şut în fund» care ne face să facem un pas înainte. Dacă el nu ar crede în noi şi în şansa noastră, poate că altfel ar fi atmosfera, pe când aşa, noi ne pregătim foarte bine, suntem optimişţti şi ne vom bate până la final".

Fotbalistul a mai declarat că nu a fost contactat de nimeni de la CFR Cluj, pentru o revenire la echipă, dar a adăugat că dacă interesul oficialilor clujeni este real, se bucură. "Tot ce ştiu, e pentru că am văzut şi eu în presă, însă de contactat nu m-a contactat nimeni de la Cluj. Normal că m-ar bucura dacă ar fi aşa, pentru că asta ar însemna că fac bine ce fac. Nu ştiu dacă m-aş întoarce la Cluj, chiar nu ştiu ce voi face la vară. Pentru mine acum contează să joc bine la Corona, să reuşim să adunăm puncte şi de ce nu, să ne salvăm. E timp să mă gândesc şi ce voi face la finalul campionatului. Oricum, un lucru e sigur, că dacă nu voi avea o ofertă tentantă din străinătate, atunci normal, opţiunea mea va fi să joc în ţară", a spus Buş.

Meciul Corona Braşov - Săgeata Năvodari are loc, vineri, de la ora 19.00, în etapa a XXV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici