Gane: Putem obţine un loc în UEFA

Antrenorul secund Ionel Jerry Gane a declarat, miercuri, că Universitatea Craiova, cu jucătorii pe care îi are în acest moment în lot, îşi poate îndeplini obiectivul de a ocupa un loc în Cupa UEFA la finele campionatului, dacă va avea constanţă în joc.

21 afișări
Imaginea articolului Gane: Putem obţine un loc în UEFA

Gane: Putem obţine un loc în UEFA dacă vom avea constanţă în joc (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem un lot bun de jucători, care a demonstrat că poate obţine rezultatele dorite. Sunt jucători cu experienţă, alţii care au căpătat experienţă, în plus a mai trecut un an peste ei. Ce să mai, suntem pe drumul cel bun. Cu jucătorii pe care îi avem se poate îndeplini obiectivul propus de a juca în Cupa UEFA, dacă vom avea un retur mai bun decât turul şi dacă vom avea constanţă în joc, în rezultate. Nu spun că turul nu a fost bun, din contră, dar trebuie să continuăm pe o pantă ascendentă şi atunci bucuria va fi mare", a afirmat Gane.

Ionel Jerry Gane, care îşi sărbătoreşte astăzi ziua de nume, a menţionat că una din dorinţele sale este să ajungă antrenor principal.

"În plan profesional mi-aş dori ca Universitatea să participe în Cupa UEFA la finele acestui campionat. Iar în cel personal, orice secund îşi doreşte mai mult. Am terminat deja cursurile de antrenor. Mă voi înscrie la cursul Pro, iar apoi voi dori să antrenez şi ca principal. Oricum, mi-am făcut stagiatura ca secund, important este că am făcut-o într-un cadru propice, la echipa de suflet. Îmi place asta şi vom vedea în timp la ce echipă voi fi principal", a explicat Gane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici