Ganea a folosit şapte jucători noi în amicalul Rapid - CSM Olteniţa

Antrenorul FC Rapid, Ionel Ganea, a folosit şapte jucători noi în amicalul pe care echipa giuleşteană l-a disputat, marţi seară, pe Stadionul Giuleşti, cu formaţia din Liga a IV-a, CSM Olteniţa.

4 afișări

Eduard Nicola (fundaş dreapta, ultima oară la ACS Poli Timişoara), Ioan Mera (fundaş central, ultima oară la ACS Poli Timişoara), Emil Dică (mijlocaş revenit în lotul echipei Rapid), Sebastian Cojocnean (mijlocaş, ultima oară la Gaz Metan Mediaş), Paulinho Pestana (mijlocaş, ultima oră la Pandurii Târgu Jiu), Adrian Pătulea (atacant, ultima oară la FC Vaslui) şi Iulian Roşu (atacant, ultima oară la FC Clinceni) au fost introduşi în teren de Ionel Ganea în partida de verificare câştigată de Rapid cu scorul de 6-0.

Golurile formaţiei giuleştene au fost marcate de Selagea, Pătulea, Paulinho şi Roşu (trei).

La partidă a asistat şi noul acţionar majoritar al clubului Rapid, Valerii Moraru. Acesta a negociat în ultimele două zile cu cei şapte fotbalişti, legitimarea acestora urmând să fie stabilită împreună cu antrenorul Ionel Ganea.

Nou-promovată în Liga I, Rapid a început ediţia 2014-2015 a Ligii I cu un lot format din doar 14 jucători plus patru juniori. Antrenorul Ionel Ganea a solicitat acţionariatului întărirea lotului pentru a reuşi îndeplinirea obiectivului de menţinere în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici