Ganea: Poli trebuie să intre în grupele Cupei UEFA

Atacantul Ionel Ganea a declarat, marţi, că obiectivul cel mai important al grupării Poli Ştiinţa Timişoara este accederea în grupele Cupei UEFA.

14 afișări
Imaginea articolului Ganea: Poli trebuie să intre în grupele Cupei UEFA

Ganea: Poli trebuie să intre în grupele Cupei UEFA (Imagine: Mediafax Foto)

"Este adevărat că Poli s-a întărit foarte mult în atac, dar acum suntem angrenaţi în mai multe competiţii, campionat, cupă, plus Cupa UEFA. Concurenţa din atac este una foarte deschisă pentru toată lumea. Părerea mea e că în primul rând contează să fii sănătos, iar după aceea cine dă randamentul cel mai bun la antrenamente eu cred ca ăla va juca în teren. Cred că pentru Poli Timişoara primul lucru este să intre în grupele Cupei UEFA, ţinând cont de investiţiile şi setea de performanţă care a lipsit mulţi ani buni", a declarat Ganea.

Atacantul consideră că prin venirea fundaşului brazilian Eder Bonfim nu mai există posibilitatea ca internaţionalul român Cosmin Contra să mai ajungă la Poli Ştiinţa Timişoara: "Eu cred că transferul lui Bonfin este de bun augur, o să fie foarte bine primit şi rămâne ca pe viitor să se adapteze cât mai repede la condiţiile şi cerinţele antrenorului. Îmi pare rău, dar nu ştiu dacă Contra şi-a dorit să vină la Poli şi ce să zic...mai multe ştie el decât noi toţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici