Ganea: Vreau să plec de la Rapid, nu să stau la mila lui Copos

Atacantul Ionel Ganea a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că vrea să plece de la Rapid pentru că nu intenţionează să stea la mila principalului acţionar al clubului giuleştean, George Copos.

1 afișare

"Am discutat la telefon cu domnul Copos şi mi-am exprimat dorinţa de a pleca de la Rapid. Dacă dânsul vrea să-mi duc contractul până la sfârşit, mi-l voi duce, pentru că eu îmi respect contractele. Dar să se ştie că eu nu stau la mila lui George Copos", a spus Ganea.

Întrebat dacă are ofertă de la Poli Timişoara, Ganea a răspuns: "Eu nu pot să vorbesc despre aşa ceva, despre alte cluburi. Deocamdată sunt jucătorul Rapidului sub contract. Acum sunt în vacanţă, mai multe poate o să aflu când mă întorc".

Atacantul i-a transmis lui George Copos să nu se mai laude în presă că îl cedează gratis la orice altă echipă care îl doreşte. "Vreau să îl întreb, dacă îşi cumpără o maşină second-hand şi după aia vrea să o vândă, o vinde gratis? Chit că e second-hand, o dă gratis? Asta vreau să ştiu. Aşa că să nu se mai dea mare că mă dă gratis, că ştiu eu ce ştiu", a adăugat jucătorul rapidist.

Contactat telefonic, preşedintele clubului Poli Timişoara, Marian Iancu, nu a confirmat dar nici nu a infirmat interesul pentru Ionel Ganea. "Chiar nu pot să vorbesc despre Ionel Ganea. Nu ştiu ce va fi. Eu am păţit-o şi cu Zicu, m-am aruncat să spun că îl vreau la Timişoara şi m-am trezit că se duce la Dinamo. Bătusem palma cu Giovanni Becali care mi-a garantat că în ţară îl dă numai la Poli, iar seara Zicu era prezentat oficial la Dinamo. Asta ca să se vadă ce om de cuvânt de Giovanni. Aşa că mi-e frică să vorbesc despre Ganea. Nu vreau să se întâmple iar", a spus Iancu.

Ionel Ganea a fost transferat de Rapid de la Dinamo în luna decembrie a anului trecut în schimbul a 150.000 de euro. El a semnat atunci un contract pe patru ani şi jumătate cu Rapid, primind garanţii din partea acţionarului majoritar George Copos că la finalul carierei de jucător va fi numit vicepreşedinte al grupării giuleştene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici